Technolam

Technolamov projekat rođen je 2001. godine na vrhuncu puta započetog davne 1954. godine u keramičkoj industriji. Osnivači Technolama osetili su potrebu da se keramička površina većih razmera koristi kao ,,druga koža”. To znači da svoju primenu nisu našle samo kao obloge podova i zidova, već i za primenu u svetu nameštaja, kao elemenata po meri.

Danas se fabrika Technolam u Italiji i u inostranstvu smatra jednom od najkompetentnijih kompanija na polju keramike velikih formata. Technolam je posebno cenjen zbog hrabrosti da ulaže u svoje ideje i predviđajući tržišne trendove i zahteve. Jedini na tržištu proizvodi, prerađuje i transformiše sopstvene ploče.

Ono što fabriku Technolam izdvaja na tržištu jesu njihovi proizvodi stvoreni od prvoklasnih sirovina i tehnikama obrade visokih performansi, inovativnog modernog dizajna i prilagodljivih tanjih granitnih ploča. U njihovom asortimanu ponude izdvajaju se tanke ploče od svega 3,5 mm sa fiberglas mrežom koja daje dodatnu čvrstoću, a ujedno i smanjuje težinu same ploče.

Technolam se predstavlja kao stvarni izvor ideja koji radi rame uz rame sa arhitektama i dizajnerima, kako bi uspešno realizovali njihove ideje.


Kolekcije

Bambu
Basalto
Basic
Bella di notte
Clodia
Concrete
Corten
Enigma
Fibre
Geo
Graffio
Incanto
Levante
Malta
Marmi pregiati
Matheria
Nemesi
Pangea
Pixel
Resine
Reverso
Soave-moodboard
Soho

Video


Katalozi

Adresa: Viline Vode br. 47 ,

11000 Beograd


Telefon: +381 69 680 575

+381 69 680 576