Kerakoll

Kerakoll je osnovan 1968. godine u Sasuolu (Modena, Italija), usred najvažnijeg keramičkog okruga na svetu, zahvaljujući poslovnoj inicijativi Romana Sghedonija.

Danas je Kerakoll prva kompanija na svetu koja pruža sveobuhvatan paket GreenBuilding materijala i usluga u cilju izgradnje zdravih domova i harmoničnog života sa okolinom.


Biofix

Mineralni ekološki lepak izuzetno niskog sadržaja hemijskih aditiva za lepljenje granitne keramike i prirodnog kamena, visokih performansi, bez vertikalnog klizanja i dugog vremena podešavanja za granitne pločice, keramičke pločice i prirodni kamen.

• Izuzetno niskog nivoa emitovanja VOC‑a

• Sadrži organske soli

 Sadrži čisti mineralni inertni materijal


Biogel No Limits

Strukturno fleksibilan višenamenski gel‑lepak na bazi ekskluzivnog geoveziva fabrike Kerakoll, za lepljenje i u ekstremnim uslovima svih vrsta materijala, na sve vrste podloga. Eko‑kompatibilna.

 Idealan za ploče velikih formata
 Idealan za ploče malih debljina
 Visoka deformacija


Fugabella Color

Dekorativni proizvod (cementa smola) za fugovanje pločica, mozaika i kamena u 50 boja. Green proizvod za bio‑gradnju. Fugabella Color je revolucionarna hibridna masa za fugovanje svih površina od granita, mozaika ili prirodnog kamena. Fugabella Color ima svojstvo vodoodbojnosti, vrlo malo upija vodu, ima veliku površinsku tvrdoću, visoku otpornost na uobičajene kiseline i omogućuje potpunu ujednačenost boje.

 Fina završna obrada
 Vodoodbojnost sa efektom kapljice
 Kolekciju od 50 boja je dizajnirao Piero Lissoni


Silicone Color

Dekorativna zaptivna masa za pločice i mozaike u asortimanu od 50 boja. Green proizvod za bio‑gradnju. Silicone Color razvija visoku adheziju na neupijajuće površine, garantujući integritet i hidroizolaciju keramičkih obloga podložnih deformaciji.
 Idealan za bazene i kod trajnog kontakta s vodom
 Idealan za zaptivanje granitne keramike i keramičkih pločica
 Visoke hromatske stabilnosti

Kolekcije

Kerakoll

Video


Katalozi

Kerakoll Catalogue.pdf

Adresa: Viline Vode br. 47 ,

11000 Beograd


Telefon: +381 69 680 575

+381 69 680 576