Top Ceramics d.o.o je kompanija sa sedištem u Beogradu, koja se bavi uvozom i prodajom inostrane granitne keramike i solid surface materijala. Ono po čemu smo prepoznatljivi i vodeći na tržistu jeste najkvalitetnija granitna keramika velikih formata široke primene.


Kroz različite teksture, površinski efekti koje stvara naša keramika su inspirisani mermerom, cementom, metalom, drvetom, kamenom i tkaninom. Na taj način naša granitna keramika stvara jedinstven prirodan i savremen stil, koji odgovara svakoj nameni i modernom enterijeru.


U okviru naše ponude posedujemo solid surface materijale.

Oni su jedan od ekskluzivnih inovacija na današnjem tržistu sa najširim spektrom primene. Solid surface materijali se izdvajaju po prepoznatljivom kvalitetu, fleksibilnosti, velikom izboru materijala, teksturi i boji, uz minimalno održavanje i maksimalnu primenu.


Zahvaljujući svojoj svestranosti, primenjivi su u različitim oblastima, od nameštaja ( kupatila, kuhinje i dodaci za opremanje), preko enterijera za jahte, zdravstvene ustanove i javne strukture (železnicke stanice, banke, aerodrome, itd).


Prateći najnovije svetske trendove u svetu nameštaja za kupatila i kuhinje, u našoj ponudi imamo ugradne i nagradne umivaonike, kade i sudopere.Adresa: Viline Vode br. 47 ,

11000 Beograd


Telefon: +381 69 680 575

+381 69 680 576