Cristina Rubinetterie

Cristina Rubinetterie je vrhunska italijanska kompanija, osnovana je 1949. godine u Gozzanu, na jezeru Orta. Njegovi proizvodi za kupatila, kuhinje, welness enterijere i spoljašnje prostore dizajnirani su tako da osiguraju funkcionalnost i trajanje, neprimetno se uklapajući u estetiku savremenih enterijerskih projekata. Kompanija nudi širok i raznovrstan asortiman proizvoda za privatni i ugovorni sektor, svi razvijeni do savršenstva, isključivo proizvedeni u Italiji koristeći vrhunske materijale i napredne tehnološke procese, uz izuzetno poštovanje prema životnoj sredini.

Svaki pojedinačni projekat Cristina odiše posvećenošću i strašću, kamen temeljac etosa kompanije, a prenosi ga brend usredsređen na inoviranje i sebe i sektora, kroz evoluirana rešenja, u smislu tehnologije i dizajna. Proizvodi su dizajnirani da zadovolje zahteve i želje ljudi. Sve proizvode ovog brenda odlikuje izuzetna pažnja prema ekološkoj održivosti, proizvedeni od materijala koji su u skladu sa strogim međunarodnim standardima i opremljeni tehnologijama dizajniranim za smanjenje potrošnje vode.

Sa četiri proizvodna mesta koja se nalaze u gornjoj pokrajini Novara, sa ukupno 35.000 zatvorenih kvadrata i 250 zaposlenih, Cristina Rubinetterie se ističe zahvaljujući isključivo proizvodnji u Italiji.

Njegovi proizvodi distribuirani su u više od 80 zemalja širom svijeta i cijenjeni su zahvaljujući pažljivoj pažnji posvećenoj detaljima, potencijalu za razvoj prilagođenih rješenja i posvećenosti zadovoljstvu kupaca, svim prepoznatljivim dodatnim vrijednostima koje marku čine jedinstvenom. U aprilu 2017. godine kompanija je otvorila svoj prvi izložbeni salon sa sedištem u Milanu, sa ciljem podsticanja dijaloga sa dizajnerima i jačanja svesti o brendu: četiri prozora smeštena na istorijskoj ulici Via Pontaccio, u srcu dizajnerske četvrti Brera. Iste godine kompanija je najavila preuzimanje kompanije Gruppo Caleffi, lidera Made in Itali u proizvodnji grejnih, klimatizacionih, vodovodnih i odvodnih delova. Alberto Cristina i Marco Caleffi odigrali su ključnu ulogu u vođenju ove važne operacije, sa namerom da garantuju besprekornu garanciju.


Kolekcije

ADD WATER
ITALY
KITCHEN CATALOG
KITCHEN CATALOG
PRODUCT CATALOG 2020
PROFESSIONAL
REFLEXES 2
REFLEXES N.1
SHOWER & BATH SYSTEMS
THERMO UP

Video


Katalozi

Adresa: Viline Vode br. 47 ,

11000 Beograd


Telefon: +381 69 680 575

+381 69 680 576